header stip
logo background

Půjčky bez registru a SOLUSu do 10000 Kč

Záznam v registru může při žádosti o půjčku pořádně potrápit. Co dělat, když člověka všude odmítají kvůli prohřešku z minulosti? Řešením může být nebankovní půjčka bez registru (tj. SOLUSU, CBCB, NRKI) do 10 000 Kč, která neprověřuje záznamy v registrech dlužníků nebo je k nim tolerantní. Tato půjčka je určena zejména pro nenadálé výdaje, s kterými se v rodinném rozpočtu nepočítalo.

Pravidelný příjem a vyšší úrok

Půjčku bez registru a SOLUSu do 10000 Kč najdeme v nabídce nebankovních společností. Při posuzování žádosti je důležitá hlavně schopnost žadatele řádně půjčku splácet, což se prokazujete doložením pravidelného příjmu. Není však podmínkou dokládat papírové potvrzení od zaměstnavatele, zejména u nižších částek stačí výpis z bankovního účtu, kam žadateli chodí mzda či důchod.

Snadná dostupnost tohoto úvěru je ale vyvážena vyšším úrokem. Tím si poskytovatelé kompenzují riziko, se kterým peníze půjčují.

Fakta o půjčce

Částka do 10 000 Kč dokáže vyřešit řadu finančních starostí - typicky náhlý nedostatek peněz před výplatou. Je zcela na volbě klienta, na co peníze využije. Doba splatnosti se pohybuje zpravidla do 30 dnů, v ojedinělých případech až do 45 dnů. Některé společnosti přicházejí s atraktivní nabídkou: první půjčka zcela zdarma. Kolik si člověk půjčí, tolik vrátí.

Vše probíhá online

Půjčky bez registrů dlužníků nejsou neuskutečnitelným snem. Ke splnění požadavků stačí velmi málo. Žadatel si vybere poskytovatele online půjčky, vyplní žádost a odešlete ji. Žádost je následně zpracována automatizovaným systémem, případně posouzena úvěrovým pracovníkem. Schválení či zamítnutí úvěru přijde klientovi emailem, SMS zprávou nebo je sděleno telefonicky. V případě schválení jsou peníze ihned zasílány na účet.


Půjčky bez registrů mají samozřejmě i své stinné stránky - více se dozvíte v článku 3 hlavní rizika půjčky bez registrů